OSTAJA, Turku

Cailap Oy Marketing on vuonna 1977 perustettu Suomen johtava hiuspidikkeiden, kauneusvälineiden, korujen sekä aurinko- ja lukulasien valmistuttaja sekä markkinoija. Tuotteittemme jakelu on järjestetty Suomessa ja lähialueilla mm. tavarataloista, hyper- ja supermarkeista sekä apteekeista muodostuvan yhteensä 1200 myymälästä muodostuvan verkoston välityksellä. Lisätietoa www.cailap.com

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

OSTAJA

Työnkuvaan kuuluu mm. hankintaneuvottelut Euroopassa ja Aasiassa sijaitsevien toimittajien kanssa, tavoitehintojen ja -laadun asetanta, hintavertailut, valikoiman rakentaminen, hinnoittelulaskelmat, ennusteiden tekeminen, varaston arvon seuranta, tuotekehitykseen osallistuminen, sekä yrityksen sisäinen ja ulkoinen myyntityö sekä matkustusvalmius kotimaassa ja ulkomailla. 
 
Yleistä: 
Ostaja vastaa tuoteryhmänsä hankinnoista ja valikoiman hallinnasta sekä osallistuu malliston ja markkinoinnin suunnitteluun. Lähin esimies on tuoteryhmäpäällikkö.
Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, kaupallista ajattelukykyä, suunnitelmallisuutta, järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja itsenäisen työskentelyn ohella hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä osuvaa näkemystä siitä, mitkä tuotteet myyvät kuluttajamarkkinoilla ja mitkä ovat seuraavia hittituotteita. Eduksi katsotaan kokemus FMCG-tuotteiden hankinnoista sekä niiden kuluttaja- tai tukkumarkkinoista. 
Ostajalla on vastuullinen rooli tuoteryhmänsä hankinnoista vastaavana, joten hyvä paineensietokyky ja joustavuus ovat tehtävässä välttämättömiä. 
 
Odotamme: 
- Kaupallista korkeakoulutusta, ajattelukykyä ja näkemystä FMCG-tuotteiden kuluttaja- tai tukkumarkkinoista 
- Kokemusta kansainvälisistä hankinnoista, mielellään alamme tuotteiden parissa 
- Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa 
- Matkustusvalmiutta ulkomailla ja kotimaassa
- Järjestelmällisyyttä ja kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn 
- Paineensietokykyä ja työkuormien mukaista joustavuutta 
 
Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän tunnetun kotimaisen brändivalikoiman kehittämisen parissa 
- Vastuullisen tehtävän tuoteryhmäsi hankinnoista vastaavana 
- Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työtehtävässäsi 
- Nykyaikaiset työvälineet 
- Hyvän työilmapiirin 
- Viihtyisän ja modernin toimintaympäristön, kauppatorin laidalla

Työsuhde on kokoaikainen 37,5h/vko. 
Työsuhde on mahdollista neuvotella myös lyhennetyksi työviikoksi (30h/vko), mikäli tehtävään valittu näin itse haluaa. 
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti. 

Hae tehtävää viimeistään 17.6.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti  Esko Saurio puh. 040-647 2205 tai esko.saurio@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.