TIIMIESIMIES, Turku

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Loimaalla ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt tiimiesimiestä myynnilliseen kuluttaja-asiakaspalveluun Turkuun! 

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus ja kestää maaliskuuhun 2019 asti. 

Tiimiesimies toimii oman, noin 12-16 hengen tiimin lähiesimiehenä osallistuen myös itse asiakastyöhön. Työtehtäviin kuuluu muun muassa tiimin ohjaaminen ja osaamisen tukeminen, myynnin valmentaminen, tavoitteiden seuranta ja niihin liittyvät toimenpiteet, työhyvinvoinnin ja työkyvyn tukeminen sekä rekrytointi. 
Lisäksi tiimisesimies johtaa omalla esimerkillään tekemällä myös asiakastyötä ja vetää tiimiä kohti yhteisiä päämääriä. Asiakastyö sisältää tutun teleoperaattorin asiakaspuheluihin vastaamisen, jossa ratkotaan asiakkaiden ongelmatilanteita asiantuntevalla otteella ja tehdään samalla sujuvasti lisämyyntiä. 
Tukenasi sinulla on muut kokeneet tiimiesimiehet ja oma lähiesimiehesi. 

Mitä toivomme sinulta

Toivomme sinun olevan innostava persoona, joka saa helposti muut puhaltamaan yhteen hiileen. Olet kiinnostunut tavoitteellisista työtehtävistä ja sinua motivoi päämäärät ja niiden eteen toimiminen yhdessä tiimin kanssa. 
Etsimme ensisijaisesti yhtä tiimin jäsentä, jolla on erityinen vastuu tiimin tavoitteisiin pääsemisestä. Eduksi katsotaan aikaisempi esimieskokemus. 
Olet sujuvasanainen ja ulospäinsuuntautunut, ja tulet hyvin juttuun monenlaisten ihmisten kanssa. Uskot omaan tekemiseesi ja osaat vakuuttaa sekä asiakkaat että tiimiläisesi. 

Mitä sinä saat

Tarjoamme sinulle mahtavan tiimin kasvavassa yksikössämme, haastavan ja palkitsevan työtehtävän ja ison talon mahdollisuudet. 
Meillä on innostava työporukka, joka tukee ja tsemppaa toisiaan, ja paljon työhyvinvointia tukevaa viriketoimintaa mm. liikunnan merkeissä!

Lisätietoa

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus, työ alkaa 26.3. tai sopimuksen mukaan ja kestää maaliskuuhun 2019 asti. 
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Service Manager Anna-Kaisa Lehtomäeltä, puh. 0400 239 771 (soittoajat: 28.2. klo 13-16 tai 2.3. klo 8-12) tai CC Manager Anne Piiraiselta, puh. 050 340 7874 (soittoajat: 5.3. klo 13-15 tai 7.3. klo 8-12). 

Rekrytointiprosessin etenemisestä voit tiedustella rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810. 
Hae tehtävään rekisteröidyllä profiililla osoitteessa www.manpower.fi 15.3.2018 mennessä. 

Tutustu työyhteisöömme sosiaalisessa mediassa: 
https://www.facebook.com/contactcenterturku/
https://www.youtube.com/watch?v=2WBa1NRPQr0