CNC KONEISTAJA, Tampere

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Asiakkaamme etsii ohjelmointitaitoista CNC-KONEISTAJAA Mazakille.  

Olet meidän etsimämme osaaja, jos sinulta löytyy jo entuudestaan Mazak -kokemusta ja luontaisina ominaisuuksina oikeaa asennetta ja työotetta sekä hyvää työmoraalia. 

Työt alkavat nopeallakin aikataululla, joten ethän aikaile hakemuksesi kanssa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työpaikka sijaitsee Tampereen Itäpuolella, hyvällä sijainnilla. Työ alkaa puolen vuoden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti  asiakasyrityksemme palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä! Lisätietoa tehtävistä antaa rekrytointikonsultti Laura Toikkanen, puh 040 185 6438 tai laura.toikkanen@manpowergroup.fi