AUTOMAATIOASENTAJA, Kuopio

NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta asiakkaille. NewIcon Oy:llä on tällä hetkellä 55 henkeä töissä, liikevaihto noin 5,5 M€. NewIconilla on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä. Toiminnanohjauksessa käytämme L7 ERP – järjestelmää. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen tuomalla kansainvälisille markkinoille uusia tuotteita.

Työpaikan sijainti: 
Kuopio
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt liiketoiminnan kasvun myötä Kuopioon

AUTOMAATIOASENTAJIA

Tehtäviisi kuuluu laitteiden kokoonpanoa ja asentamista, käyttöönottoa sekä huoltoa.

Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi automaatio-/sähkötekniikan tai vastaavan alan tekninen koulutus. Voit olla jo urallasi edennyt valmis osaaja tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen ja halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää seuraavaa osaamista:

- Sähkötekniikan yleinen hallitseminen, sähköturvallisuusmääräysten tunteminen sekä sähkökuvien ja piirikaavioiden ymmärtäminen
- Automaatio- tai sähkötekniikan ammattitutkinto tai vastaava
- Perustietämys tietokoneohjelmien asentamisesta ja verkkoyhteyksien asetuksista
- Mekaanisten laitteiden sekä paine- ja alipainejärjestelmien tunteminen
- eduksi katsotaan voimassaoleva sähkötyöturvallisuuskortti, sähköpätevyys S3
 
Tehtävän sisältöä voidaan jossain määrin räätälöidä valittavan henkilön osaamisen mukaan. Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan.

Persoonaltasi olet joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulta löytyy kykyä työskennellä itsenäisesti ja työnlaatu on sinulle tärkeä asia. Toimintaasi ohjaa joka tilanteessa asiakaslähtöisyys. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä ja sinulla on ajokortti. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta sekä koti- että ulkomailla.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta palkkatoiveineen 20.8.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.