SERVICE COORDINATOR, Helsinki

Proservia on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Skaalautuvien palveluiden lisäksi kehitämme uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme sekä heidän loppukäyttäjiensä arkea. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan paikallisia ja kansainvälisiä asiakkaita. Vuosittain tuemme Suomessa yli 150 000 loppukäyttäjää käsittelemällä saman määrän palvelupyyntöjä. www.proservia.fi

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
IT, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt yhtä asiakaspalveluhenkistä henkilöä kasvavaan organisaatioomme pääkaupunkiseudulle. Työtehtävät keskittyvät Proservian työnjohdon tehtäviin yhdessä työnjohtotiimin kanssa. Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h/vk) ja toistaiseksi voimassaoleva. Työ on päivätyötä ja työaika sijoittuu kello 7-17 välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Oma-aloitteista, heittäytyvää ja asiakaslähtöistä asennetta.
- Koordinointi- sekä organisointikykyjä
- Kokemusta vastaavasta tehtävästä
- Englanninkielen taitoa
- Uskallusta ottaa uusia asioita vastaan ja kykyä toimia paineen alla
- Pitkäjänteisyyttä

Arvostamme lisäksi:
- Excel taitoja
- Ruotsinkielentaitoa
- ServiceNow, SM9, ARS osaamista

Tarjoamme monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kasvavassa organisaatiossa. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian! Haku rekisteröidyllä CV:llä osoitteessa www.manpower.fi linkittämällä se tehtävään klikkaamalla "Hae nyt"-painiketta rekisteröitymisen/kirjautumisen jälkeen. Valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys.