PALVELUPÄÄLLIKKÖ, Pääkaupunkiseutu

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki, Turku, Kouvola
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt osaavaa ja kehityksestä innostuvaa  

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ 

Sinulla on tulosvastuu oman alueesi yksiköistä (7-8) kokonaisvaltaisesti. Yksikkömme ovat Turun, pääkaupunkiseudun ja Kouvolan alueilla. Pääpaikkamme sijaitsee Helsingin Vallilassa, joten työ edellyttää liikkumista. Johdat alueesi palveluesimiehiä, jotka raportoivat sinulle. Olet aktiivisesti mukana myynnissä ja sen lisäämisessä, sekä markkinointitoimenpiteissä yhdessä oman esimiehesi, palvelujohtajan kanssa. Kuntayhteistyö on eräs työsi tärkeä elementti ml. raportointi, kilpailutuksiin osallistuminen, yhteistyön kehittäminen ja jalostaminen. Sidosryhmäyhteistyössä tuet alueesi yksiköiden palveluesimiehiä. Kuulut palvelutoiminnan johtoryhmään. 

Tehtävä edellyttää ylempää sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulu- tai muuta soveltavaa koulutusta, vahvaa kokemusta sekä työskentelystä ikäihmisten kanssa että näyttöön perustuvaa innostavaa johtamistaitoa. Sinulla on aktiivinen ja kehittävä ote, ja pystyt hahmottamaan alueesi toiminnan kokonaisuuksia, mutta myös pienempiä paikallisia yksityiskohtia.

Tarjoamme kannustavan ja innokkaan työyhteisön. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. 

Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa. Oman auton käyttömahdollisuutta toivotaan. 

Lisätietoja:https://www.yrjojahanna.fi/palvelutalot/valkokulta/.

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävää viimeistään 16.8.2019 mennessä rekrytointikumppanimme sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Aloitamme haastattelut elokuun alussa.

Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit: Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.