Metallityöntekijä, Helsinki

Vantaan Metalli Oy on vuodesta 1988 valmistanut teräksestä ja muista metalleista mittatilaustöitä useisiin satoihin rakennuksiin ja rakennuskohteisiin sekä korjannut satojen kiinteistöjen ovia, kaiteita, autokatoksia jne. isännöitsijöiden ja rakennusliikkeiden sekä huoltoyhtiöiden toimeksiannosta.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

Etsimme joukkoomme osaavaa

METALLITYÖN ammattilaista

kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Kierrämme pareittain metalliovien korjaus- ja huoltotöissä eri kiinteistöissä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työskentelyalueena on koko pääkaupunkiseutu.

Menestyäksesi tässä työssä edellytämme sinulta:

  • metallialan loppututkintoa
  • puikkohitsaustaitoa
  • vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • hyvää asiakaspalveluasennetta
  • erinomaista suomen kielen taitoa
  • B-ajokorttia

Työsopimus on ensimmäiset puoli vuotta vuokratyösuhde Manpowerin kanssa, mutta toiveenamme on tarjota hyvälle osaajalle jatkossa vakituinen työsuhde omilla palkkalistoillamme. Asiakaskunnan vuoksi teemme palkattavalle henkilölle suppean turvaselvityksen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi viimeistään 26.5.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys