HR-Trainee, Tampere

ManpowerGroup Solutions on ulkoistettuihin palveluratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Autamme asiakkaitamme menestymään tarjoamalla asiakaskohtaamisiin, IT-tukipalveluihin ja rekrytoinnin ulkoistukseen liittyviä palveluja. Asiakaslähtöisyys, kansainvälisen organisaation kokemus ja osaaminen sekä jatkuva palvelukehitys ovat tehneet meistä erikoistumisalueidemme johtavan toimijan. Suomessa työllistämme jo lähes 1000 ammattilaista. Tarjoamme henkilöstöllemme mielenkiintoisia tehtäväkokonaisuuksia, kehitysmahdollisuuksia sekä urapolkuja osaavassa ja innostuneessa työyhteisössä.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
2

 

Olemme edelläkävijöinä luomassa ja tuottamassa innovatiivisia henkilöstöratkaisuja ja palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme selviytymään voittajina muuttuvassa työmaailmassa.  

Haemme nyt asiantuntevaan joukkoomme Tampereelle

HR-Trainee


Pääset osallistumaan rekrytoinnin ja koulutushallinnan monipuolisiin tehtäviin kokeneiden työkavereiden tukemana. Työhösi kuuluu mm. asiakaspalvelua, viestintää rekrytoiville esimiehille ja hakijoille sekä erilaisten prosessien koordinointia. Pääset tutustumaan asiakasyrityksiimme ja kumppaniyhteistyöhön käytännön työn kautta ja saat paljon näkemystä ja kokemusta modernista rekrytoinnista.

Sinusta

Sinulla on positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne ja erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja ratkaisukeskeinen. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä, mutta tulet hyvin toimeen myös tietoteknisten järjestelmien ja sovellusten kanssa. Olet kiinnostunut modernin rekrytoinnin mahdollisuuksista ja vaikutat sosiaalisen median kanavissa aktiivisesti. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti englanniksi.

Arvostamme tehtävään soveltuvia opintoja sekä työlainsäädännön perusteiden tuntemusta, mutta tärkeintä on oikea asenne ja kiinnostus HR-alaa kohtaan. Myös finanssialan tuntemuksesta ja kokemuksesta on etua.

Meistä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään kyntesi HR-alalla ja kehittämään omaa osaamistasi loistavien kollegojen ja asiakkaidemme kanssa. Tiimissä sinua odottavat rekrytointialan ja koulutushallinnoinnin kokeneet konkarit. Teemme töitä päivittäin hyvällä fiiliksellä toinen toistamme kannustaen. Pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa tiimiämme, jossa kollegaa ei jätetä pulaan haastavimmissakaan paikoissa. 

Työpisteesi sijaitsee Tampereella Hermiassa ja työt alkavat elo-syyskuussa. Tarkempi aloitusajankohta ja harjoittelun pituus sekä palkkaus sovitaan tilanteesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Annina Pelamo, p. 040 641 3274, annina.pelamo@manpowergroup.fi.

Hae tehtävää rekisteröidyllä profiililla 22.6. mennessä osoitteessa www.manpower.fi.