HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ, Mikkeli

Työpaikan sijainti: 
Mikkeli
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1

Oletko sinä hakemamme iloinen ja asiakaspalveluhenkinen

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ, Mikkeliin

Etsimme ST1 ketjun toimipisteeseen asiakaspalvelu ja myyntityökokemuksen omaavaa henkilöä. Asemalla toimii Cafe-Sibylla-pikaruokapaikka, Veikkauksen Online myyntipiste, matkahuollon palvelupiste sekä huoltamon myymälä sekä autonpesupalvelut. Työssäsi myyt erilaisia kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, autopesuja, veikkauksen tuotteista sekä muita asemalla myytäviä tuotteita. Myynnin lisäksi huoltamotyöntekijä osallistuu tuotteiden valmistukseen, siisteyden ylläpitoon sekä siivoukseen.

Edellytämme työntekijöiltä vähintään 18-vuoden ikää, reipasta ja oma-aloitteista työotetta. motivaatiota oppia uutta sekä hyviä asiakaspalvelu-ja vuorovaikutustaitoja myyntityöhön. Olet myös tiimipelaaja ja haluat olla osaltasi pitämässä hyvää työilmapiiriä ja pitää hyvin huolta asiakkaistamme. Mikäli sinulta löytyy hygianiapassi, Veikkauksen Online-järjestelmä tuntemusta tai matkahuollon kokemusta katsomme ne eduksi, tai opetamme ne sinulle.    

St1 ketju huoltamo on avoinna ma-pe klo 6-23, la 7-23 ja su 8-22, joten työajat ovat näiden aikojen puitteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden oppia uutta. Työsuhde on aluksi määräaikainen 31.8.2018 asti, mutta työsuhteen jatko on mahdollinen (äitiysloman sijaisuus tulossa). Työaika on 17-37,5 tuntia viikossa.  

Hae tehtävään mahdollisimman pian, haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana.

Hae tehtävää viimeistään 28.2.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Pia Leinonen puh. 040 570 1065 pia.leinonen@manpowergroup.fi