DOKUMENTAATIOKOORDINAATTORI, Olkiluoto

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Rauma, Pori, Eurajoki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Olkiluotoon

DOKUMENTAATIOKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteiseen dokumentointitehtäviin vuoden 2019 loppuun saakka.

Tehtäviisi kuuluu dokumenttien ja manuaalien koostaminen, teknisen aineiston käsittely, päivittäminen, suunnitteluaineiston ja siihen liittyvän kirjeenvaihdon koordinointi sekä tarkistus ja muut monipuoliset dokumentaatiohallinnan tehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, merkonomi, datanomi) sekä mielellään kokemusta toimisto- tai dokumentointitehtävistä. Asennoidut järjestelmällisesti, huolellisesti sekä oma-aloitteisesti työtehtäviisi ja olet myös yhteistyökykyinen ja joustava. Tehtävässä tarvitaan myös hyvää englannin kielen osaamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Manpowerin rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, puh. 045 357 8885.

Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae tätä tehtävää klikkaamalla HAE-painiketta mahdollisimman nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.