LVI-ERISTÄJÄ

Eristys-Toimi Oy on vuonna 1956 perustettu teollisuus- ja LVI-eristyksiä tekevä yritys. Harjoitamme myös alan tukkukauppaa ja erilaisten peltiosien valmistusta. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Varsinais-Suomi. Urakoimme ja toimitamme materiaaleja myös vientiin.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme LVI-ERISTÄJÄÄ erinäisiin eristystehtäviin Varsinais-Suomen alueelle yrityksen majapaikan sijaiten Turun moottoriajoneuvojen kehdon vieressä Orikedolla. Eristys-Toimi hyödyntää uudehkoja puoli-automaattikoneita, joilla on tehokasta ja helppokäyttöistä muotoilla haluamiasi kappaleita. Omia työkalujasi käyttäessä saat niistä asianmukaisen korvauksen ja työvaatteet tulevat yritykseltä. Työtehtävien suorituspaikat vaihtelevat Varsinais-Suomen alueella, jolloin oma auto ja varsinkin ajokortti ovat edellytyksiä näille työmaille päästäksesi.

Tähän tehtävään sopii hyvin nuorehko uraansa aloitteleva innokas tekijä kuin myös alalla jo pidempään vaikuttanut konkari. Tästä löydät vakituisen työn rennolla mutta tehokkaalla työilmapiirillä sekä mukavien työkavereiden kanssa varusteltuna.

Eikä leivään saannista tarvitse murehtia, tässä työssä työntekijöille maksetaan reilusta hyvin tehdystä työstä erilaisien lisien, kuten urakkalisän muodossa. Kesänkin ollessa jo lähellä, annetaan sinulle oikeus pitää jo ansaittua lepo kesällä.

Haethan mahdollisimman nopeasti, sillä paikka täytetään yrittelijään ja joustavan ammattilaisen löydyttyä!

Hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille ja klikkaamalla tehtävässä olevaa ”HAE”-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, olli.tossavainen@manpowergroup.fi ja puhelimesta arki-iltapäivisin 045 357 8885.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.