DEMAND PLANNER, Vantaa

Findus Finland Oy on osa Euroopan johtavaa pakastetuotteiden valmistajaa Nomad Foods Europea. Nomad Foods Europe toimii yli 4300 työntekijän voimin, 15 eri Euroopan maassa ja liikevaihto on noin 2 mrd €. Findus Finland Oy toimii sekä vähittäiskauppa- että suurkeittiösektorilla. Vuonna 2017 Suomen liikevaihto oli noin 37 milj. €. Henkilöstön lukumäärä Suomessa on 29 ja konttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa. Katso lisätietoja www.findus.fi ja www.findusfoodservices.fi.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme Findus Finland Oy:lle Demand Planneria määräaikaiseen työsuhteeseen ERP-järjestelmäprojektin ajaksi. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä ja töiden toivottu alkamisajankohta on kesäkuussa. Työsuhde kestää elokuun 2019 loppuun. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Kaivokselassa. 

Tehtävässäsi toimit myynnin sekä sisäisten ja ulkoisten tavarantoimittajien keskeisenä linkkinä varmistaen tuotteiden saatavuuden ja kustannustehokkaan logistisen toiminnan. Vastaat myynnin ennusteiden päivittämisestä, tavaravirrasta, ostotilauksista ja varastohallinnasta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Suomen myynnin johdon kanssa ja konsernin Supply Chain -organisaation kanssa. Lähin esimiehesi on Suomen toimintojen toimitusjohtaja.

Odotamme sinulta kokemusta tavaravirtahallinnasta, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä soveltuvaa kaupan, logistiikka- tai elintarvikealan koulutusta. Voit olla myös alan opintoja viimeistelevä opiskelija. Työskentelyotteeltasi olet analyyttinen, tarkka, tehokas ja systemaattinen asioiden eteenpäin viejä. Hallitset numerot hyvin ja saavutat sinulle asetetut tavoitteet. Kokemus eri toiminnanohjausjärjestelmistä (SAP) tai suunnittelujärjestelmistä (APO, IBP/S&OP, TXT) katsotaan merkittäväksi eduksi.    

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja hyvän työilmapiirin. Työssäsi pääset hyödyntämään alansa johtavan kansainvälisen yrityksen osaamista ja tämän tuomia mahdollisuuksia.  

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.   

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.