Kesätyöntekijöitä Contact Centeriin Jyväskylään

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
10

 

Kiinnostaako ponnahduslauta kesätöiden kautta työelämään? 
Kelpaisiko tienata kesän ajan ja säilöä hilloa talven varalle? 
Siistissä sisäduunissa ei haittaa jos (ja kun) sataa vettä koko kesän!

Hae meille kesätyöntekijäksi Jyväskylän Contact Centeriin myyntiin!

Myyjänä soitat projektista riippuen joko yritys- tai kuluttaja-asiakkaille ja tarjoat laadukkaita ratkaisuja esimerkiksi sähkösopimuksiin tai vakuutuksiin liittyen.

Contact Centerissä myynti on osa laadukasta asiakaspalvelukokemusta, jossa tarjoamme asiakkaalle kokonaisvaltaisesti parhaat ratkaisut, teit sitten inboundia tai outboundia.

Meille tärkeintä on innostunut ja myynnillinen asenne sekä oppimisen halu! Aikaisempi kokemus esimerkiksi puhelinmyynnistä nähdään eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Koulutustaustaasi tai työhistoriaasi enemmän katsomme kiinnostustasi myyntiin. Toivomme sinun olevan ennakkoluuloton ja positiivinen tiimipelaaja, joka opettelee, jos jotain ei vielä osaa. 

Meiltä saat kattavan palkallisen koulutuksen tehtävään ja myyntiin, siistin sisätyön kesäksi, upeat työkaverit ja osaavat esimiehet ja tuntipalkan lisäksi tietysti kunnon kannustepalkan. Työhyvinvointiin ja rentoon fiilikseen panostetaan myös kesällä! 

Tuntipalkkasi myyjänä on 10 euroa, satoi tai paistoi. Lisäksi meillä on erinomaiset kannustemallit, joiden ansiosta ihan tavallisetkin tavoitteeseen pääsevät tyypit tienaavat 13-14 euroa tunnilta, ja huippumyyjät tienaavat jopa 19-20 euroa tunnilta. 

Työt alkavat 18.6. tai sopimuksen mukaan ja työajat sijoittuvat arkisin klo 9-20 välille ja vapaaehtoisille on tarjolla myös leppoisia lauantaivuoroja klo 10-18 välillä. Voit itse sovitella työaikasi elämäsi ympärille, ainoastaan viikon kestävän koulutusjakson ajan toivomme sinun pystyvän olemaan klo 9-17 paikan päällä. 

Lisää informaatiota voit kysyä rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810, mutta pirautathan klo 12-14 välillä arkisin.  
Hae iloiseen porukkaamme osoitteessa www.manpower.fi 

ManpowerGroup Contact Center on mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 –kampanjassa! 

Käy katsomassa toimistomme fiiliksiä Facebookissa ja Instagramissa:

https://www.facebook.com/MGSCCjyvaskyla/
https://www.instagram.com/mgsccjkl/ 

Kesän meininkiä voi myös seurata sosiaalisessa mediassa hashtagilla #hillootalveksi