Automaalari, Iisalmi

Hämeen Autovaruste Oy aloitti toimintansa Jyväskylässä vuonna 1930 ollen järjestyksessä toinen Volvon jälleenmyyjä Suomessa. Avain Vaunu yhdistyi Hämeen Autovarusteeseen vuoden 2011 alusta. Yritys toimii Hämeen Auton nimellä Jyväskylässä ja Avain Vaunun nimellä Kuopiossa, Joensuussa ja Iisalmessa. Edustamiin merkkeihimme kuuluvat Volvo, Renault ja Dacia sekä kattava vaihtoautovalikoima. Hämeen Autovaruste Oy työllistää noin 150 henkilöä. Yrityksen omistavat Järvelä-Ståhlberg-suvut, joiden omistukseen kuuluu myös O.K. Auto Oy.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Iisalmi
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkallemme Avain Vaunulle Iisalmeen 

AUTOMAALARIA 

Oletko uusien haasteiden edessä tai haluat muutosta nykyiseen työhösi? 

Tarjoamme ammattitaitoiselle automaalarille vakituisen työsuhteen. 

Työ vaatii tekijältä aikaisempaa kokemusta automaalarin tehtävistä, mutta annamme suuren painoarvon myös siihen että olet positiivisesti työhön suhtautuva etkä pelkää oppia uutta ja sinulla on halu kehittyä huippuammattilaiseksi vauriokorjaamon maalarina. Työtä tehdään ammattitaitoisten työkavereiden parissa, joten hyvät tiimityötaidot ja uuden oppiminen korostuvat tässä tehtävässä. 

Jos tunnistat tästä itsesi, niin jätäthän hakemuksesi. www.manpower.fi ja lataa myös CV/ansioluettelosi hakemukseen. Jätä hakemus mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kysy lisää rekrytointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi  

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.