HUOLTOASENTAJA, Vantaa

KAESER Kompressorit Oy on osa KAESER KOMPRESSOREN SE -konsernia, joka on yksi maailman johtavia paineilmateknisten järjestelmien toimittajia. Suomessa olemme vakiinnuttaneet asemamme yhdeksi alan merkittävimmistä toimijoista. Eräiden laiteryhmien kohdalla olemme alan markkinajohtaja. Voidaksemme vastata tulevaisuuden haasteisiin tarvitsemme lisää osaavaa henkilökuntaa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt huoltoasentajaa liikkuvaan ja itsenäiseen huoltotyöhön. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan KAESER Kompressorit Oy:n työntekijäksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. Toimistomme sijaitsee Kehä III:n varrella Vantaan Petikossa ja työssäsi liikut pääasiassa Etelä-Suomen alueella.

Tehtäviisi kuuluvat paineilmalaitteiden, kuten esim. ruuvi-, mäntä- ja dieselkäyttöisten kompressorien huolto-, korjaus- ja asennustyöt asiakkaiden tiloissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- kokemusta kunnossapito- ja huoltotöistä 
- sähköalan koulutusta tai vähintään kuuden vuoden kokemusta kunnossapitotöistä (sähkötyöturvallisuusmääräys, KTMp 516/96 ja SFS 6002)
- matkustusvalmiutta ja liikkuvan toimenkuvan edellyttämää joustavuutta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja asiakaspalveluhenkisyyttä 
- sujuvan suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa
- tietoteknisiä perustaitoja
- vähintään B –luokan ajokorttia, B e -luokan ajokortin katsomme eduksi 
- katsomme eduksi myös kylmälaiteosaamisen

KAESER tarjoaa miellyttävän työympäristön vakavaraisessa ja kansainvälisessä konsernissa, mukavat työtoverit ja hyvän yhteishengen, työtehtävän ja alan kehitystä seuraavan koulutuksen, sekä haastavan ja mielenkiintoisen työn asiakkaiden parissa.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.​