SÄHKÖASENTAJA, Kaarina

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Kaarina, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakkaallemme Kaarinaan kokenutta 
 
AUTOMAATIO-/SÄHKÖASENTAJAA 
 
vastaamaan kunnossapidon huolto- ja korjaustöistä asiakkaamme kaapelitehtaalla. 
 
Tehtävässä vastaat osana kunnossapitotiimiä tuotantolinjojen automaatio- ja sähköjärjestelmien ennakkohuolto- ja vikakorjaustöistä. Osallistut myös linjojen parannus- ja muutostöihin, joihin sisältyvät käyttöönotot sekä testaukset. 
 
Odotamme sinulta 
 
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. automaatio- tai sähköasentaja) 
- vähintään 2-3 vuoden työkokemusta teollisuuden automaatio- ja sähkökunnossapidon parissa 
- kokemusta ohjelmoitavista logiikoista (Siemens S7) ja niiden vianhausta 
- englannin kielen taitoa 
- joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä 
- hyviä tietoteknisiä taitoja 
 
Arvostamme tuntemusta taajuusmuuttaja- ja tasavirtakäytöistä. Olet työskentelytavoiltasi positiivinen, oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen. Eduksesi luemme, jos sinulla on sähköpätevyys 2 tai koulutuksellinen valmius pätevyyden saavuttamiseksi. 
 
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän sekä mukavan työyhteisön pitkäaikaisessa perheyrityksessä.
 
Sytyttääkö?
 
Rekisteröi itsesi hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae tätä tehtävää viimeistään 20.07.2018 mennessä. Alamme käsitellä hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti soveltuvan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella tiistaina 10.07 ja torstaina 12.07 klo 14.00-16.00 ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, puh. 045 357 8885.