Kollegoita Telian myyntitiimiin, Jyväskylä

Rainmaker tarjoaa työtä elämää varten ja on olemassa, jotta ihmiset voisivat rakastaa työtään. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun ulkoistuksia tarjoava toimija ja työllistämme 1800 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista ympäri Suomen. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin Suomen parhaita asiakaskohtaamisia. Työskentelemme monikanavaisesti, palvellen asiakkaita verkossa, chatissa ja puhelimitse. Positiivinen ilmapiiri ja halu onnistua ovat menestyksemme takana ja laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
7

 

Viihtyisitkö itseohjautuvassa työkulttuurissa, jossa työntekijöiden mielestä on erittäin hyvä ilmapiiri? Haluatko startin urallesi myynnin ja maailmanluokan asiakaskohtaamisten parissa? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tähän Rainmakerin Jyväskylän toimistollamme.

Etsimme joukkoomme innokkaita työkavereita vakituisiin työsuhteisiin.

Pääset työskentelemään Telian brändin parissa ja myytäväksi saat monipuolisen myyntikatalogin. Tuotteet ovat vaihtelevia ja niitä löytyy jokaisesta suomalaisesta perheestä. Tässä työssä asiakaskohtaamistaitosi kehittyvät varmasti!

Työaikamme ovat joustavat, joten tämä työ joustaa mukanasi elämän eri tilanteissa. Voit räätälöidä työpäiväsi itsellesi sopiviksi ja jokaiselta tunnilta saat tuntipalkan sekä tietysti bonusta omaan suoriutumiseesi perustuen.

Millaisia työkavereita etsimme?

Toivomme työkavereiltamme ennen kaikkea positiivista ja reipasta asennetta. Aiempaa myyntikokemusta emme edellytä, sillä tämän työn oppii vain tekemällä ja me haluamme opettaa sen sinulle. Tule sellaisena kuin olet ja ota mukaasi innokas, rohkea sekä ennakkoluuloton asenne!

Sinua odottaa kymmenen hengen tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen toinen toistaan tsempaten. Esihenkilöt valmentavat ja tukevat sinua päivittäisessä työssäsi – yhdessä saavutamme tavoitteet päivästä toiseen.

Jos haluat kunnon startin urapolullesi ja arvokasta työkokemusta maailmanluokan asiakaskohtaamisten parissa, hae mukaan porukkaan!

Jäikö jokin askarruttamaan? Voit olla yhteydessä Service Manager Anna-Kaisa Lehtomäkeen puh. 0400 239 771 arkisin klo 8-16. Rekrytointitiimiin voit olla yhteydessä rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä, puh. 040 652 8810 arkisin klo 9-15 välillä puhelimitse tai watsappilla. 

Rainmakerista voit lukea lisää täältä: www.rainmaker.fi

Hae tehtävää osoitteessa manpower.fi painamalla ”Hae” –nappia  – Kerro meille millaisen työkaverin Rainmakerilaiset sinusta voivat saada. Haku sulkeutuu 4.8., mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian.

Viimeinen hakupäivä
2019-08-04