TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ, Turku

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Turkuun

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat liimapuupalkkitehtaan tuotannon eri tehtävät (puusepän työt viimeistelyssä) taustastasi ja osaamisestasi riippuen.

Työ on koneavusteista ruumiillista työtä ja edellyttää hyvää fyysistä lihaskuntoa. Kyseinen työtehtävä on 2-vuorotyötä, joka suoritetaan pääasiassa aamu- ja iltavuorossa.

Haemme kokenutta puualan työntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Työt voivat alkaa maaliskuussa tai viimeistään toukokuussa, sopimuksen mukaan. Olethan ripeä hakemuksen lähettämisessä, sillä haastattelemme hakijoita hakuajan puitteissa.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Olli Tossavainen sähköpostitse olli.tossavainen@manpowergroup.fi . Puhelintiedustelut numerosta 045-357 8885 arkisin klo 12 jälkeen.