ASBESTIPURKUMIES, Vaasa

Ab Sparal Oy on vuodesta 1986 toiminut purkualan perheyritys, joka toimittaa erilaisia purku-, timanttiporaus- ja sahaustöitä. Suoritamme luotettavasti niin isot pääurakat kuin pienetkin keikat yksityisille, kunnille, rakennusalan yrityksille ja teollisuudelle. Työnjohto palvelee asiakkaitamme suomen-, ruotsin- ja englanninkielellä. Asiakkaat ja kohteet ovat olleet ympäri Suomea ja jopa Itävallasta asti. Työturvallisuus ja työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää ja noudatamme Suomen rakennusliiton työehtosopimusta. Lisätietoja: www.sparal.fi

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa, Seinäjoki
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
3

 

Haemme asiakkaallemme vakituisiin työsuhteisiin ammattitaitoisia

ASBESTIPURKUMIEHIÄ Vaasaan

Olethan reipas, omatoiminen ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme työkokemusta vastaavasta ja voimassa olevaa asbestipurkulupaa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kehittyvässä yrityksessä ja mukavan työyhteisön. Tarjoamme lisäksi tasokkaat, hyvät työkalut sekä turvalliset ja hyvät työolosuhteet. Tehtävä sijaitsee Vaasassa, mutta sinulla on mahdollisuus myös reissutyöhön.

Tehtävässä on kilpailukykyinen palkka ja mahdollisuus urakkatyöhön.

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 3.9.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Sales Manager Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.