TEAM LEAD, Vantaa

Resurs Holding konserni tarjoaa Pohjoismaissa pankki- ja vakuutuspalveluja sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Resurs Holding on kasvanut nopeasti sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta. Huhtikuussa 2016 Resurs Holding listautui Tukholman pörssiin ja tällä hetkellä konsernissa työskentelee 750 henkilöä, joista 60 Suomessa, konserniin kuuluvan Resurs Bankin palveluksessa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Toimintamme laajentuessa ja kasvaessa haemme nyt

TEAM LEADIA

vakituiseen työsuhteeseen johtamaan noin 10 hengen lainatiimiä. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuun aikana sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Technopolis Aviapoliksessa kehäradan varressa moderneissa ja viihtyisissä tiloissa. Työt ajoittuvat arkipäiville päiväsaikaan.

Tehtävääsi kuuluu lainahakemusten käsittelyyn ja asiakaspalveluun erikoistuneen tiimisi päivittäisen toiminnan johtaminen. Seuraat palvelun tasoa ja laatua, annat palautetta, sekä luot menestymisen edellytyksiä olemalla yksilöiden tukena ja pohtimalla pidemmän aikavälin kehityssuuntia. Tehtäviisi kuuluvat myös henkilöstöhallintoon liittyvät rutiinit, kuten työvuorosuunnittelu, kehityskeskusteluiden järjestäminen, kannustimien laskeminen ja yleinen työsuhdeasioista tiedottaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- jonkin verran aiempaa kokemusta esimiestehtävistä/rooleista
- kokemusta asiakaspalvelualoilta ja –tehtävistä, rahoitusalan kokemuksen katsomme eduksi
- avoimuutta ja helposti lähestyttävyyttä, sekä halua auttaa toisia menestymään
- muutosmyönteisyyttä ja halua johtaa muutosta dynaamisessa työympäristössä
- tehtävän luonteen edellyttämää joustavuutta ja itsenäistä työotetta
- palvelun laadun kehittämiseen tarvittavaa analyyttisyyttä
- hyviä kommunikointitaitoja
- sujuvaa suomen sekä hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi

Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin oikeaa asennetta, sekä halua olla mukana yrityksemme kasvussa ja toiminnan kehittämisessä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä vastuullisessa roolissa rahoitusalan ammattilaisena, kattavan perehdytyksen, osaavat ja mukavat työkaverit sekä energisen työilmapiirin. Koska haluamme, että viihdyt meillä pitkään, tarjoamme henkilökuntaetuinamme aamu- ja välipalat, tuetun työpaikkaruokailun, Supreme Card –luottokortin, edullisen henkilökuntalainan, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, kuntosalin, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja työterveyshuollon.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilöin löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.   

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.