Myyjiä iltavuoroon (2kpl)

Tule mukaan tekemään töitä lasten liikkumisen ja leikkimisen puolesta!

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
2

Etsimme iltavuoroon klo 16.30-20.30 myyntihenkisiä, työtä pelkäämättömiä ja iloisia puhelinmyyjiä. Myytävä tuote on uusin kirjamme Leikitään yhdessä, joka on tehty yhteistyössä Suomen Vanhempainliiton kanssa. Kirjat tulevat lasten käyttöön innostamaan heitä leikkimään ja liikkumaan.
Ei siis mitään lehtimyyntiä vaan olemme hyvänmielen asialla!

Tarjoamme viihtyisän työympäristön hyvillä kulkuyhteyksillä Helsingin Kampissa. Ilmapiiri meillä on mukavan rento, josta kertonee myös pisimmät yli kahdeksan vuoden työsuhteemme. Perjantaisin iltavuorossa vietetään pizza-perjantaita!

Meillä palkkauksen voi valita joko tuntipalkkana (8€/h) tai provisio-pohjaisena. Työvuorot ovat myös joustavasti sovittavissa opintojen ohelle.

Meille voi hakea ilman kokemustakin, sillä koulutamme tehtäviin kattavasti ja sinulta odotamme positiivista asennetta myyntityötä kohtaan sekä innostuneisuutta työskennellä mukanamme lasten leikin ja liikunnan puolesta.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin kerromme lisää!
Toiminnanjohtaja
Johan Chilov
040 540 3774
johan@perinneleikit.fi


Perinneleikit ry - Kaikki leikistä
Olemme vuodesta 2009 toiminut yhdistys, jonka tavoitteena on ylläpitää ja elvyttää perinneleikkikulttuuria osana nykyajan lasten ja perheiden arkea - toivoen Kirkonrotan, Purkkiksen ja Tervapadan vauhdittavan mahdollisimman monen pihapiirin leikkihetkiä!

Tavoitteenamme on, että lapset ja perheet kokoontuisivat leikkimään perinteisiä leikkejä osana mukavaa vapaa-ajan yhdessäoloa. Uskomme perinteisten leikkien tarjoavan loistavan vapaa-ajan aktiivisen vaihtoehdon tietokoneen liialliselle "hupikäytölle". Täyttäen täten osan liikuntapiirakkaa tuoden samalla hymyn huulille.

Uskomme, että liikkuakseen ei tarvitse aina urheilla tai kilpailla - leikkien liikkuu huomaamatta!
www.perinneleikit.fi
www.facebook.com/perinneleikit