PIIRIPÄÄLLIKKÖ, Länsirannikko

Oy Husqvarna Ab on osa maailmanlaajuista Husqvarna-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista metsä-, puisto- ja puutarhakäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden valmistajista. Oy Husqvarna Ab maahantuo ja markkinoi tuotteita mm. Husqvarna-, Jonsered-, Klippo-, Gardena- ja McCulloch-tuotemerkeillä. Liikevaihto oli vuonna 2017 57 miljoonaa euroa. Työntekijöitä Oy Husqvarna Ab:ssa on 40 ja jälleenmyyjiä Suomessa yhteensä noin tuhat.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Pohjanmaa, Ahvenanmaa, Karjaa, Pietarsaari
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Husqvarna vahvistaa joukkoaan ja etsii nyt piiripäällikköä vastaamaan länsirannikon myyntipiiristä. Myyntipiirisi alue ulottuu Karjaalta Pietarsaareen, pitäen sisällään myös Ahvenanmaan. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa ja ajoittain ulkomailla.

Piiripäällikkönä vastaat oman myyntipiirin kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja aktiivisesta kehittämisestä Husqvarnan strategian mukaisesti. Tehtäväsi keskittyy konsultoivaan myyntityöhön sekä jälleenmyyjien tukena toimimiseen varmistaessasi samalla tavoitellun asiakaskannattavuuden. Keskityt työssäsi erityisesti nykyisten yhteistyösuhteiden vahvistamiseen ja kehittämiseen. Vahvistat Husqvarnan näkyvyyttä jälleenmyyjien myymälöissä ja edistät tuotemerkkiemme ja tuotevalikoimamme markkinointia. Piiripäällikön roolissa menestyminen edellyttää myös osallistumista messuille ja muihin tapahtumiin Husqvarnan edustajana. 

Toivomme sinulta vahvaa näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja asiakkuuksien kehittämisestä erityisesti teknisen kaupan alalta, sekä laajaa ymmärrystä B2B- ja B2C -liiketoiminnan periaatteista. Lisäksi liiketoiminnan tunnuslukujen ymmärrys, analyyttinen ajattelutapa, sekä taito luoda luottamuksellisia ja pitkäaikaisia asiakassuhteita ovat keskeisiä tekijöitä tehtävässä menestymiseksi. Persoonana olet sosiaalinen ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ja kykenet itsenäiseen ja itseohjautuvaan työskentelyyn. 

Muita tehtävän kannalta tärkeitä tekijöitä ovat hyvät IT-taidot (MS Office) sekä konsernikielemme englannin sujuva osaaminen. Toimialueesi sijainnista johtuen on tärkeää, että hallitset myös ruotsin kielen sujuvasti. Työssä menestyminen edellyttää kiinnostusta ja osaamisesta yleisesti tekniikkaa kohtaan. Lisäksi katsomme eduksi puutarha- ja metsäalan tuntemuksen.

Tarjoamme globaalin ja vakavaraisen yrityksen kilpailukykyiset edut ja kannustavan palkkausmallin, perusteellisen perehdytyksen tehtävään sekä kehittymismahdollisuudet huipputuotteiden ja tulevaisuuden teknologioiden parissa. Tulevat kollegasi ovat innokkaita, ammattitaitoisia ja osaavia. Avoin ja kehityshakuinen yrityskulttuurimme mahdollistaa sinulle monipuolisen toimenkuvan sekä kehittymisen työssäsi.

Hae tehtävää rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta viimeistään 10.2.2019 mennessä. Haastattelut aloitetaan hakuajan päätyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.