PROJEKTI-INSINÖÖRI SUUNNITTELUNOHJAUKSEEN, Helsinki

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Peab Invest Oy:n palvelukseen pääkonttoriimme Helsinkiin PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ SUUNNITTELUNOHJAUKSEEN

Työtehtäviisi kuuluu hankekehitys- ja suunnittelunohjaustiimin jäsenenä toimiminen monipuolisissa toimitilahankkeissa. Teet tiivistä yhteistyötä sekä asiakkaidemme että sisäisten sidosryhmien kanssa.

Arvostamme kokemusta suunnittelualalta. Voit olla myös vastavalmistunut. 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, kuten DI tai rakennusinsinööri. Olet vuorovaikutustaitoinen ja sosiaalinen tiimityöntekijä sekä luotettava yhteistyökumppani organisaation eri tasoilla. Työotteesi pysyy aktiivisena vaativienkin projektien parissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, Experis, puh. 050 5703 680.

Hakemukset 1.2.2018 mennessä osoitteessa www.experis.fi.   Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen heli.villa@fi.experis.com 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.