LEAD SOFTWARE ENGINEER, Kuopio

NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia-alan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta asiakkaille. NewIcon Oy:llä on tällä hetkellä n. 70 henkilöä töissä ja liikevaihto yli 7 M€. NewIconilla on käytössään sertifioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen tuomalla kansainvälisille markkinoille uusia tuotteita. NewIconilla pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä. NewIcon Oy:n missiona on tehdä aidosti hyvää edistämällä lääkehuollon automaatiota sairaaloissa ja apteekeissa ympäri maailmaa. Kansainvälisessä työympäristössä toimiva terveysteknologiayhtiö etsii jatkuvasti joukkoonsa uusia kehittymishaluisia osaajia ja kokeneita konkareita.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Kuopio
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt liiketoiminnan kasvun myötä Kuopioon

LEAD SOFTWARE ENGINEER’IA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu ohjelmistojen suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät sekä ohjelmistokehitystiimin päivittäinen ohjaaminen. Vastaat myös tuoteperheen ohjelmistojen arkkitehtuurisuunnittelusta tukenasi kokenut ja osaava ohjelmistokehitystiimi.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
 
-  Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta
-  Kokemusta tiimin ohjaamisesta ja ketteristä kehitysmenetelmistä 
-  Erittäin vahvaa ohjelmointikielien ja -ympäristöjen hallintaa (Visual Studio, C#, WPF)
-  Kykyä analysoida vaatimusmäärittelyjä ja vaatimusten vaikutusta ohjelmistoihin
-  Ohjelmistokehitysprosessien tuntemusta ja niiden hallintaa
-  Ohjelmistojen liiketoimintamallien ymmärtämistä
-  Vahvaa tietokantaosaamista (SQL Server, MySQL)
-  Ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
 
Arvostamme erityisesti:
 
-  Kokemusta ohjelmistojen tuotteistamisesta ja ylläpidosta 
-  Kokemusta kansainvälisistä ohjelmistokehitysprojekteista
-  Kokemusta lääkinnällisten laitteiden ohjelmistokehityksestä
-  IEC62304- ja IEC82304-1:2016 -standardien tuntemusta 
-  Innovatiivista ja innostunutta asennetta ohjelmistokehitykseen
-  Kokemusta järjestelmien välisten integraatioiden toteutuksesta ja ylläpidosta
-  Testauslähtöistä ajattelutapaa ja kokemusta automaattisista testausympäristöistä
 
Persoonaltasi olet joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulta löytyy kykyä työskennellä itsenäisesti ja tehdä päätöksiä. Toimintaasi ohjaa joka tilanteessa asiakaslähtöisyys ja pystyt toimimaan järjestelmällisesti myös paineen alla. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä ja sinulla on ajokortti. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä kasvavan ja kansainvälistyneen yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset tekemään töitä innovatiivisten tuotteiden parissa ja sitä kautta oppimaan uutta ja kehittymään urallasi eteenpäin.  

Jos tunnistat tästä itsesi, laita meille hakemus ja kerro itsestäsi!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 6.5.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.