VARASTOTYÖNTEKIJÄT, Tampere

Tuomi Logistiikka Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö. Mahdollistamme asiakkaan helpon, joustavan, taloudellisen ja kehittyvän arjen 190 henkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 90 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastaa meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Tuomi Logistiikka Oy muuttaa loppuvuodesta 2018 Kalevasta uusiin tiloihin Lahdesjärvelle, ja muuttoon liittyen etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavia 

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ 

Tehtävissä työskennellään mm. tavaran vastaanoton, keräilyn, pakkaamisen sekä erilaisten muuttoon liittyvien tehtävien parissa.

Odotamme sinulta:

 -huolellisuutta, tehokkuutta sekä tarkkaavaisuutta
- hyvää suomen kielen taitoa
- itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
- joustavuutta työaikojen ja keikkojen vastaanoton suhteen 

Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä, mutta positiivinen ja toimeen tarttuva asenne ovat!

Tehtävät ovat keikkaluonteisia, joten työtuntimäärät vaihtelevat asiakkaan tarpeen mukaan. Työvuorot sijoittuvat klo 06-19 välille. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätyötä etsivälle ja työvuoroja tulee tarjolle jo lähiviikkoina. 

Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja valinta tehdään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Laura Toikkanen 040 185 6438.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.