OHJELMISTOASIANTUNTIJA, Kuopio

NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta asiakkaille. NewIcon Oy:llä on tällä hetkellä 55 henkeä töissä, liikevaihto noin 5,5 M€. NewIconilla on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä. Toiminnanohjauksessa käytämme L7 ERP – järjestelmää. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen tuomalla kansainvälisille markkinoille uusia tuotteita.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme

OHJELMISTOASIANTUNTIJAA /SOFTWARE SPECIALIST’IA

Tehtäviisi kuuluu ohjelmistokehityksen ohjelmistosuunnittelu- ja asiantuntijatehtävät sekä ohjelmistokehitysprojektien aikataulutus, ohjaus ja edistymisen raportointi.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutus (AMK Insinööri, DI tai FM) sekä vahva kokemus ohjelmistokehityksestä ja ohjelmistokehitysprosesseista. Lisäksi osaat hahmottaa suuria ohjelmistokokonaisuuksia sekä ymmärrät ohjelmistojen taustalla toimivat liiketoimintamallit ja osaat soveltaa niitä osaksi ohjelmistokehitystä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • eri ohjelmointikielien ja ympäristöjen hallintaa (Visual Studio, C#, C++, C)
 • kykyä kommunikoida sujuvasti niin asiakkaiden kuin asiantuntijoiden kanssa
 • käyttöjärjestelmien tuntemusta (Windows 7, 10, 2012 Server, Linux)
 • tietovarastojen ja -kantojen tuntemusta (SQL Server, MySQL)
 • kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
 • ketterien kehitysmenetelmien hallintaa

Arvostamme erityisesti:

 • innovatiivista ja innostunutta asennetta ohjelmistokehitykseen
 • kokemusta järjestelmien välisien kommunikointiprotokollien toteutuksesta
 • tietoturvan ja salausmenetelmien osaamista
 • lääkelogistiikan ja -prosessien tuntemista
 • kokemusta sairaanhoidon tietojärjestelmistä

Persoonaltasi olet joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulta löytyy kykyä työskennellä itsenäisesti ja tehdä päätöksiä. Toimintaasi ohjaa joka tilanteessa asiakaslähtöisyys ja pystyt toimimaan järjestelmällisesti myös paineen alla. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä ja sinulla on ajokortti.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälistyvän työympäristön voimakkaasti kasvavassa yrityksessä sekä vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan. Valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan NewIcon Oy:n palvelukseen.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 26.8.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.