PÄÄKIRJANPITÄJÄ, Jyväskylä

NORIAN mahdollistaa taloushallinnon eri osa-alueiden yksinkertaistamisen yli 2 000:lle yritykselle Pohjois-Euroopassa, Saksassa ja Puolassa. Kokeneet taloushallinnon ja tietotekniikka-alan asiantuntijamme ovat henkilökohtaisesti tavoitettavissa ja tukevat asiakkaitamme menestymään. NORIAN on palvellut liikeyrityksiä kahdenkymmenen vuoden ajan, investoiden palvelujen parantamiseen, palkaten alan huippuammattilaisia ja hyödyntäen uusinta teknologiaa. Yhtiömme laajaan osaamisalueeseen kuuluu myös Intelligent Automation by NORIAN, joka on yksi johtavista pohjoismaisista robottiprosessiautomaatiotoimittajista. NORIAN työllistää 800 ammattilaista seitsemässä eri maassa. Päämarkkina-alueemme ovat Norjassa, Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Suomen toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Tutustu meihin: www.norian.fi.

Työpaikan sijainti: 
Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
4

 

Etsimme asiakkaallemme Norian Accounting Oy:lle, Jyväskylän pääkirjanpidon yksikköön 

PÄÄKIRJANPITÄJIÄ (4)

Haluatko olla mukana tuottamassa monipuoliselle asiakaskunnalle laadukkaita taloushallinnon ulkoistamisratkaisuja nykyaikaista teknologiaa ja automatisoituja prosesseja hyödyntäen? Yritys tukee työntekijöiden ammattitaidon jatkuvaa kehittymistä talous- ja palkkahallinnossa sekä ohjelmistorobotiikassa.

Tehtäväsi on vastata asiakkaiden pääkirjanpito- ja talousneuvontapalvelusta sekä osakirjanpitäjien ohjauksesta. Olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, pystyt hallitsemaan ja organisoimaan kokonaisuuksia. 

Toivomme sinulta 

-  osaamista kirjanpidon ja tilinpäätöksen laatimisesta

- ongelmanratkaisutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä ja tehokasta työotetta.

- englannin kielen osaamista päivittäisten työtehtävien hoitamisessa

- Microsoft Office -ohjelmistojen sujuvaa käyttöä.           

Tarjoamme sinulle

mahdollisuuden toimia kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa, kehittyneimpien taloushallinnon järjestelmien parissa. Automaation ja robotiikan edistäminen on vahva osa toimintaa. Norianilla on hyvät mahdollisuudet edetä uralla ja laajentaa osaamista koulutusmahdollisuuksien kautta. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista pyritään helpottamaan etätyömahdollisuudella ja joustavilla työajoilla. Norianille työhyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat tärkeitä, niihin panostetaan erilaisten etujen, yhteisen tapahtumien ja liikuntamahdollisuuksien avulla. 

Kaipaatko uusia haasteita ja mielenkiintoisia tehtäviä mukavien työkavereiden parissa?

Lähetä hakemuksesi www.manpower.fi sivujen kautta ja lataa sinne myös CV:si. Toimithan nopeasti, käsittelen hakemuksia sitä mukaa, kun niitä tulee ja paikat täytetään heti opivien henskilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Contultant Pia Leinonen, puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.