TYÖNJOHTAJA / VAHINKOKARTOITTAJA, Rovaniemi

Oulun Kuivaustekniikka Oy on vuonna 2006 perustettu vesivahinkojen kartoitukseen, kuivaukseen, purku- ja korjaustöihin erikoistunut yritys, joka toimii Oulun ja Lapin läänien alueella.

Työpaikan sijainti: 
Lappi, Rovaniemi
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Toiminnan laajentuessa haemme kokenutta rakennusalan ammattilaista vakituiseen työnjohto- ja vahinkokartoittajan tehtävään Rovaniemelle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta; rakennusmestari tai –insinööri sekä kokemusta vastaavista työtehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Kosteusmittauspätevyys (PKM/VTT) lasketaan eduksesi. Arvostamme työskentelyssäsi yrittäjähenkisyyttä, hyviä esimies- ja tiimityötaitoja. Olet oma-aloitteinen, joustava ja teet työtä yhteistyökumppanien kanssa hyvässä hengessä tiukoissakin tilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän ammattilaisten parissa kasvavassa yrityksessä.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Päivi Lahdenperä puh. 040 357 2501 tai paivi.lahdenpera@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.