SALES SUPPORT, Helsinki

Elfa Distrelec toimii elektroniikan jakelijana ja teknisenä tietopankkina ammattilaismarkkinoilla Skandinaviassa. Elfa Distrelec on Euroopan suurimpia jakelijoita. Kokemuksemme on kertynyt noin 60 vuoden ajalta. Konseptinamme on helppo tilaaminen, luotettava toimitus ja aktiivinen valikoiman laajentaminen. Elfa Distrelecin omistaa pörssilistattu Sveitsiläinen Dätwyler-konserni. Toimialueemme kattaa Ruotsin, Suomen, Norjan, Tanskan sekä Puolan ja Baltian maat.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Elfa Distrelec Oy:lle Suomen myyntiorganisaation tukitehtäviin

SALES SUPPORTTIA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävän on tarkoitus alkaa elo-syyskuun 2018 aikana ja rekrytoidut suoraan Elfa Distrelec Oy:lle. Pääset mukaan tiiviiseen ja tehokkaaseen työyhteisöön, jossa kaikkien työpanoksella on iso merkitys!

Tehtäviisi kuuluu Etelä-Suomen alueen aluemyyjän ja teknisen myyjän tukeminen. Pääasiallisesti vastuullasi ovat tilausten käsittely, tarjousten teko, seuranta ja asiakaskontaktointi yhdessä aluemyyntipäällikön kanssa. Hoidat päivittäistä sisäistä yhteistyötä ja ajoittain halukkuutesi mukaan olet mukana myös asiakastapaamisissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Työkokemusta vähintään 5 vuoden ajalta
- Teknistä taustaa muun muassa sähkö- tai elektroniikkapuolelta joko koulutuksen tai työelämän parista
- Kaupallisen alan ymmärrystä ja myyntihenkisyyttä
- Sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kieli katsotaan eduksesi
- Aikaisempaa osaamista ERP-järjestelmästä, esimerkiksi SAPista tai vastaavasta
- Ms Office paketin hyvää hallintaa 
- Ulospäinsuuntautunutta, proaktiivista ja innokasta asennetta
- Halua tehdä hyvää työtä ja näyttää taitonsa myös mahtavana tiimipelaajana

Tarjoamme työpaikan, jossa vaihtuvuus on pientä sekä työssä ja organisaatiossa todella viihdytään, kilpailukykyisten etujen kera. Kansainvälinen ympäristö, monipuoliset ja laidasta laitaan eri toimialoilla toimivat asiakkaat takaavat monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Pääset kehittymään organisaatiossa ja tehtävässä osaamisesi mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 29.7.2018 rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut toteutetaan 30.7. alkaen, joten ethän jätä hakemuksen lähettämistäsi aivan viimeiselle päivälle! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa 6.7. asti ja taas 30.7. alkaen Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.