MYYNTIEDUSTAJA (RAKENNUSALAN TARVIKKEET & LAITTEET), Vantaa

Berner Group on perustettu 1957 Saksassa ja tänä päivänä olemme johtava yleiseurooppalainen suoramyyntiyritys, rakennus- auto- ja teollisuusaloilla 25 eri maassa 9 000 työntekijän toimesta . Berner Groupin brändin takana on juuri sitä mitä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme meissä arvostavat: yritys jolla on sielu ja sydän. Berner Kiinnitystekniikka Oy Suomessa palvelee asiakkaita 130 henkilön voimin.

Työpaikan sijainti: 
Vantaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun tiimimme vahvistukseksi MYYNTIEDUSTAJAA työskentelemään rakennusalan asiakasyritystemme ja uusasiakashankinnan parissa pääkaupunkiseudun alueella. Toimit osana kenttämyyntiorganisaatiotamme aktiivisessa ja asiakasläheisessä roolissa. Myyntireppusi on laaja; tarjoat asiakkaille niin yksittäisiä tuotteita kuin laajempia työmaakohtaisia palvelukokonaisuuksia. Varmistat, että asiakkaillasi ovat kaikki tarvittavat työkalut ja tarvikkeet päivittäisen työn sujuvuuden takaamiseksi. Ennakoit yhdessä asiakkaan kanssa heidän tarpeitaan niin työmaakohtaisesti kuin kokonaisvaltaisesti. Olemassa olevien asiakkaiden hoidon ja kasvattamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu luonnollisesti aktiivinen uusasiakashankinta ja uusien mahdollisuuksien kartoittaminen.

Toivomme, että:
- omaat teknisen tai kaupallisen koulutustaustan
- taustallasi olisi kokemusta rakennusalasta tai rakennusalan tarvikkeista
- haluat kehittyä myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi ja sinulla määrätietoinen ote myyntityöhön
- innostut tavoitteista ja sinua ohjaa halu saavuttaa tavoitteet
- sitoudut työhän ja asiakkuuksiisi
- kykenet suunnittelemaan ajankäyttöäsi

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Tarjoamme tehtävään ja tuotevalikoimaamme kattavan perehdytyksen sekä jatkuvan tuen, jotta sinulla on edellytykset menestyä työssäsi. Pääkaupunkiseudulla meillä on töissä energinen porukka ja olet osa Etelä-Suomen myyjätiimiä, jota vetää Vantaalta käsin toimiva aluepäällikkö. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut ja kannustavan tulospalkkauksen (pohja+provisio) sekä vapaan autoedun.

Olet sinä etsimämme huipputyyppi? Voit olla alan kokenut konkari tai sellaiseksi janoava kehityskelpoinen tekijä! Liity huipputiimimme nyt!

Työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Rami Inkilä, 040 777 1403, rami.inkila@manpowergroup.fi. Hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi sivuillemme ja klikkaamalla tehtävässä olevaa HAE –painiketta.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.