OSA-AIKAINEN BEAUTY ADVISOR, Kuopio

L’Oréal Finland Oy on Suomen johtava kosmetiikka-alan yritys, joka edustaa kauneutta ja hyvinvointia. L'Oréal Finland Oy edustaa selektiivisen kosmetiikan markkinajohtajia - Lancôme, Biotherm, Helena Rubinstein, Yves Saint Laurent, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Viktor&Rolf, Diesel, Cacharel, Kiehl’s, Atelier Cologne, House 99, Urban Decay ja IT Cosmetics.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Kuopio
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1
 
L’Oréal Finland etsii nyt kauttamme vastuullista, ammattitaitoista ja myyntihenkistä BEAUTY ADVISORIA.
 
Tehtävässä toteutetaan tapahtumavuoroja Kuopion tavarataloissa aina tarpeen mukaan. Työvuorot painottuvat usein loppuviikkoon. Etenkin tulevana syksynä on paljon tapahtumavuoroja tiedossa. Tehtävää alkaa heti kesälomien jälkeen sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut toteutetaan todennäköisesti heti elokuun alussa.
 
Tehtäviisi kuuluu:
 
- L’Oréalin selektiivisten tuotteiden (kosmetiikka, ihonhoito, tuoksut) myynti määrättyjen brändien myyntipisteissä
- tulosvastuu ulosmyynnistä
- myytävän tuotteen imagon tukeminen myyntityössä
- asiantuntijana toimiminen
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
 
- myynnillistä otetta ja intoa saavuttaa asetetut tavoitteet
- intohimoa kosmetiikkaan
- iloista ja positiivista asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
- aikaisempi kokemus vastuullisesta ja vastaavanlaisista tehtävistä tai myynnistä katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän alan markkinajohtajatuotteiden parissa.
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään tiistaina 23.7. rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta! Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi torstaihin 4.7. asti, ja 15.7. alkaen Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys
Viimeinen hakupäivä
2019-07-23