HUOLTOTEKNIKKO , Vaasa

Movaco Oy on pitkän perinteen omaava vaasalainen Canon Business Center -jälleenmyyjä. Movacon tavoitteena on tuottaa asiakkailleen markkinoiden parhaita tulostuksen- ja dokumentinhallinnan ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaiden tehokkuutta ja kilpailukykyä. Lue lisää yrityksestä www.movaco.fi.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä 
 
HUOLTOTEKNIKKOA Vaasaan
 
Toimit tukitiimissä, monitoimilaite- ja tulostinhuollossa, sekä asennustehtävissä. Työssäsi tulet toimimaan pääsääntöisesti asiakasrajapinnassa Vaasan ja ympäristökuntien alueella. Asemapaikkasi on Vaasa. Tunteja tehtävässäsi on max. 20h/viikossa. Tehtävä soveltuu myös opinnoissaan loppusuoralla olevalle opiskelijalle.
 
Edellytämme sinulta: 
- Windows järjestelmien käyttökokemusta, mukaan lukien ohjelmistoasennukset 
- perusymmärrystä tcp/ip- verkoista 
- teknisen englannin ymmärrystä 
- sujuvaa huoltotyökalujen käyttöä
- sähköturvallisuuskorttia
- teknisten kaavioiden ja ohjeiden lukuymmärrystä
 
Katsomme eduksi, mikäli sinulla on kokemusta: 
- monitoimilaitteiden ja/tai tulostimien korjaus- ja huoltotöistä
- tulostuksenhallintaohjelmistoista 
- IT-ylläpidosta 
 
Olethan oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja kyvykäs oppimaan uusia asioita. Koulutustaustaltasi olet tekninen (AMK). Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vapaan työn tärkeänä osana tukitiimiä. Bonuksena saat mukavat työkaverit.
 
Hae tehtävää viimeistään 28.02.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi..
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.