Automaalari ja korimekaanikko, KUOPIO

Autotalo Hartikainen palvelee Kolmisopen kauppakeskittymässä, josta löydät vaivattomasti kaikki autoilijan palvelut. Kattavaan merkkiedustukseemme kuuluvat Mercedes-Benz, Honda, Peugeot, Citroën, Mitsubishi, Hyundai, Isuzu ja Suzuki. Automyynnin, huollon, ja korikorjaamon lisäksi sinua palvelevat katsastus, rengaspalvelu, autofix sekä lounaskahvio. Huollon asiakkaille tarjoamme veloituksettoman aamutaksin tai polkupyörän huollon ajaksi. Samasta osoitteesta löydät myös sähköauton latauspisteen. Tervetuloa sinun autotaloosi Kolmisoppeen!

Työpaikan sijainti: 
Kuopio
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Toimintamme laajentuessa ja kasvaessa, etsimme Kuopioon

KORIMEKAANIKKOA ja AUTOMAALARIA

Oletko osaava ja ammattitaitoinen mies tai nainen, joka haluaa tehdä hyvää työnjälkeä?  

Nyt sinulla olisi mahtava tilaisuus päästä tekemään työtä ammattitaitoisten työkavereiden parissa ja saada itsellesi toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Työ vaatii tekijältä ammattitaitoa, oppimishalua ja erityisesti motivaatiota tehdä työtä parhaalla mahdollisella tavalla.  Haussa on ammattitaitoinen ja mukava työkaveri, joka sulautuu hyvin työporukkaan, tekee omat työnsä ja auttaa myös tarvittaessa muita (koska muutkin auttavat häntä). Huumorintajukin on tässä porukassa sallittua ja jopa toivottuakin.

Työssämme olemme niin autoalan asiantuntijoita kuin myös hyviä asiakaspalvelijoita. Jos tunnistat tästä itsesi, niin jätäthän hakemuksesi. 

Jos vielä epäröit, niin kysy lisää Huoltopäällikkö Arto Vartiaiselta puh. 040 9223630 arto.vartiainen@hartikainen.com 

Hae paikkaa rekisteröidyllä hakemuksellasi ja CV:lläsi 25.3.2018 mennessä. Lisätietoa antaa rekrytointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 5171065  tai pia.leinonen@manponwergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.