CNC-KONEISTAJIA, Jyväskylä

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt asiakkaallemme

CNC KONEISTAJIA (2)  

Työtehtävänä on CNC-koneistajan työt yrityksen tuotantotiloissa Muuramessa. Työ tehdään tietokoneohjatuilla CNC-työstökeskuksilla, joten työhön sisältyy työstökoneiden ohjelmointia ja käyttöä. Ennen työstöä työstöjärjestys suunnittellaan ja valitaan työvälineet ja työstöarvot. Työstön jälkeen kappaleet viimeistellään. Koneistaja tarkistaa mittalaitteiden avulla, että lopputulos täyttää asetetut laatuvaatimukset.

Odotamme sinulta

- metallialan koulutusta sekä vähintään vuoden koneistajan kokemusta   
- kuvien luku- ja mittaustaitoa
- Fanuc ohjelmointi- ja korjaustaitoja  
- vuorotyövalmiuksia (3-vuorotyö)
- tarkkuutta, ahkeruutta ja joustoa työaikojen suhteen

Työtä tehdään nyt kahdessa vuorossa, mutta todennäköisesti syksyllä siirrytään keskeytyvään kolmivuorotyöhön. Alkuun työsuhde on määräaikainen 6 kk, mutta työt voivat jatkua senkin jälkeen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti. Viimeinen hakuaika on 30.9.2018.  

Jätä hakemus www.manpower.fi sivujen kautta ja lataa CV hakemuksesi liitteeksi. Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi