DOKUMENTOIJA, Olkiluoto

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Rauma
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme

DOKUMENTOIJAA

määräaikaisiin työsuhteiseen dokumentointitehtäviin Olkiluotoon

Tehtäviisi kuuluu dokumenttien ja manuaalien koostaminen, käsittely, päivittäminen sekä tarkistus sekä muut monipuoliset dokumentaatiohallinnan tehtävät. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, merkonomi, insinööri (amk)) sekä mielellään kokemusta toimisto-, dokumentointi- tai suunnittelutehtävistä. Asennoidut järjestelmällisesti, huolellisesti sekä oma-aloitteisesti työtehtäviisi ja olet myös yhteistyökykyinen ja joustava. Tulet tarvittaessa myös englannin kielellä toimeen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön sekä pitkän määräaikaisen työsuhteen.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy hakijaksi ja hae tätä tehtävää viimeistään 31.7.2018.  Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9.00-10.00 Manpowerin rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, puh. 045 357 8885.