AUTOMAATIOINSINÖÖRI, Loimaa

Nordic Traction Group valmistaa korkealaatuisia metsäkoneteloja ja liukuesteketjuja teollisuuden sekä metsä- ja maatalouden tarpeisiin, ja on yksi alan johtavista kansainvälisistä yrityksistä. Loimaalla valmistetaan konsernin liukuesteketjujen tuotemerkit OFA, NordChain sekä Tellefsdal Kjetting, ja Skotlannissa valmistetaan Clark Tracks -metsäkonetelat. Tuotantolaitosten lisäksi ovat myyntiyhtiöt Ruotsissa ja Venäjällä. Nordic Traction Group:n tuotteita myydään yli 30 maahan kattavan jälleenmyyntiverkoston kautta. Asiakkaitamme ovat mm. kansainväliset metsäkonevalmistajat ja heidän jälleenmyyjänsä. Työntekijöitä on noin 110 ja konsernin liikevaihto on noin 25 M€. Konsernin pääkonttori sijaitsee Loimaalla.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Loimaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme nyt 
 
Automaatioinsinööriä 
 
Nordic Tractionin Loimaan tehtaalle. Työ sisältää vastuualueita myös konsernin Skotlannin tehtaalla. 
 
Automaatioinsinöörin tehtävässä vastaat itsenäisesti tuotannon laiteinvestointiprojektien läpiviennistä; suunnittelusta seurantaan ja jälkihuoltoon. Olet ohjelmoinnin ja robotiikan ammattilainen, mutta tunnet myös hitsaamisen ja kappaleenkäsittelyn menetelmät. Osaat innovatiivisesti ja itsenäisesti vetää laitevalmistusprojekteja ohjaten toimittajien, mekaanikkojen ja muun tiimin työtä. Tarvittaessa vedät haalarit päällesi ja osallistut käytännön työhön. 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
 
- Soveltuvaa koulutusta 
- Hyvät taidot PLC-ohjelmoinnin ja automatiikan sekä hitsauksen robotiikan alueilta 
- Rohkeaa ja itsenäistä päätäntäkykyä sekä hyviä sosiaalisia taitoja projektinvetoon 
- Vahvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielentaitoa
- Matkustushalukkuutta; työkohteet Loimaa ja Skotlanti
 
Tehtävä voi olla mahdollinen myös uran alkuvaiheilla olevalle vahvalle kyvylle. Tehtävän ydinalueet pääsee oppimaan ja perehtymään edeltäjän kanssa. 
 
Tarjoamme haasteellisen ja itsenäisen työn merkittävässä roolissa osana kansainvälisen markkinajohtajan tuotantoa, sekä hyvän tiimin tuen kasvavassa yrityksessä.
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 10.3. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”Automaatioinsinööri, Loimaa” -kautta.  Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Kati Tuominen ma 18.2. klo 9-10, p. 050 390 9787. 
 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.