PROSESSINHOITAJA, Turku

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
2

 

Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun kahta

PROSESSINHOITAJAA

Osallistut tuotekehityserien valmistuksen työvaiheisiin (kuten kokoonpano ja pakkaaminen) logiikkaohjattujen laitteiden käyttäjänä ja valvot valmistettavan tuotteen laatua. Tehtäviisi sisältyy myös manuaalisia käsikokoonpanovaiheita. Työ tapahtuu erityisolosuhteissa puhdastilassa noudattaen lääkevalmistuksen hyviä tuotantotapoja (GMP). Kattava perehdytys ja koulutus työtehtäviin sisältyvät ensimmäisiin työviikkoihisi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää 
- Soveltuvaa teknistä AMK-koulutusta esim. koneautomaatioalalta 
- Luontaista kiinnostusta tekniikkaa kohtaan
- Hyviä yhteistyötaitoja sekä huolellisuutta ja rutiinien parissa viihtymistä
- Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä tai lääketeollisuudesta. 
- Perus tietokoneenkäyttötaitoja 
- Sujuvaa suomenkielentaitoa, englanti eduksi 

Tarjoamme: Mielenkiintoisen työn kansainvälisillä markkinoilla toimivassa yrityksessä. Työ on päivätyötä. Tehtävä on vuoden määräaikaisuus tammikuusta vuoden 2019 loppuun.  Palkkaus noudattaa Elintarvikealan työehtosopimusta. Paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten rekisteröimällä CV:si  sivujemme www.manpower.fi tehtävän ”Prosessinhoitaja, Turku” –kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Kati Tuominen pe 30.11. klo 12:30-13:30 ja ma 3.12. klo 10-11, p. 050 390 9787