TEKNINEN ASIANTUNTIJA, Helsinki

Astala Tekniikka Oy on Isännöitsijätoimisto Aimo Astala Oy:n omistama yhtiö, jonka tarkoituksena on tuottaa teknisiä asiantuntijapalveluita asunto- ja kiinteistöosakeyhtiölle. Pidämme aidosti huolta asiakasyhtiöistämme. Olemme pitkään alalla toiminut, tuttu ja turvallinen perheyhtiö, jolta saa aina henkilökohtaista räätälöityä palvelua. Lisätietoa yrityksestä www.astala.fi.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme nyt kasvun tueksi   
 
TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA 
 
Etsimämme henkilö on korjausrakentamisen ja kiinteistönpidon kokenut asiantuntija tai työuran alussa oleva tekninen kyky. Toimit neljän hengen tiimissä ja raportoit toimitusjohtajalle.
 
Tehtäviin kuuluvat mm. pienkorjausten koordinointi, korjaussuunnittelu, muutostöiden käsittely, ohjaus ja valvonta, korjaushankkeiden valmistelu ja valvonta. Lisäksi vastaat rakennusvaiheen teknisestä konsultaatiosta sekä energianhallintapalveluiden tuottamisesta. Tärkeimpiä ulkoisia yhteistyökumppaneitasi ovat asukkaat, viranomaiset, materiaalitoimittajat ja urakoitsijat.
 
Asiakaskuntamme on laajapohjainen ja koostuu monipuolisesti isännöintitarpeen omaavista tahoista alkaen yksittäisistä vuokranantajista, asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä, päätyen aina suuryrityksiin, säätiöihin ja institutionaalisiin kiinteistöomistajiin. Pääasiallinen toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu.
 
Toivomme sinulta:
- kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- projektijohtokokemusta
- soveltuvaa koulutusta esim. rakennusinsinööri 
- oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja vastuuntuntoista työskentelyotetta  
- asiakaspalveluhenkisyyttä ajattelutapaa ja neuvottelutaitoja
- yhteistyökykyä ja joustavuutta 
- valmiutta iltakokouksiin
 
Tarjoamme:
- vakituisen ja monipuolisen työtehtävän menestyvässä perheyrityksessä
- mielenkiintoisia kohteita pääkaupunkiseudulla
- vastuuta, vapautta ja mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvattaa osaamistasi
- osaavat kollegat ja kilpailukykyisen palkkauksen
 
Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen www.experis.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.10.2018. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Pirjo Levänen: pirjo.levanen(at)fi.experis.com, puh. 0400 238 418 ja Liisa Jenkins: liisa.jenkins(at)fi.experis.com, puh. 050 5273453.  
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.