LABORATORIO-ANALYYTIKKO , Turku

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
3
 
Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun kolmea
 
LABORATORIO-ANALYYTIKKOA. 
 
Tehtäväsi on lääkevalmisteiden kemiallinen analysointi osana farmaseuttista kehitystyötä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tutkijoiden kanssa, joten olet organisointikykyinen ja joustava tiimityöntekijä. 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- Soveltuvaa koulutusta (kemianalan AMK-tutkinto) ja kokemusta vastaavista tehtävistä.
- Sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä hyvää (kirjallista) englannin kielen taitoa
- Tarkkuutta, huolellisuutta ja turvallisuusohjeiden noudattamista
- Hallitset MS Office – työkalut
- Katsomme eduksi kokemuksen kromatografian alueelta
 
Tarjoamme
 
Mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kansainvälisellä markkinajohtajalla. Työ on päivätyötä, ja tehtävät alkavat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Työ on määräaikainen vuoden 2018 loppuun. 
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävää pikimmiten rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”Laboratorio-analyytikko, Turku” -kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Kati Tuominen  p. 050 390 9787.