SÄRMÄÄJÄ, Tampere

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Asiakasyrityksellämme on tarve pätevälle SÄRMÄÄJÄLLE työstämään vaativia yksittäiskappaleita sekä piensarjoja

Etsityltä, kovalla työmoraalilla ja hyvällä asenteella varustellulta henkilöltä tulisi löytyä sisäänrakennettuna tunnolliselle työntekijälle ominaisia piirteitä kuten ahkeruutta, sitoutumista tehtävään ja aitoa halua kehittyä työssään. Tarkkuus, huolellisuus ja pitkäjänteisyys luetaan myös hakijalle eduiksi.

Työt alkavat nopeallakin aikataululla, joten ethän aikaile hakemuksesi kanssa. Työtä tehdään yhdessä vuorossa ja työpaikka sijaitsee Tampereen Itäpuolella, hyvällä sijainnilla. Työ alkaa puolen vuoden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti¬† asiakasyrityksemme palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä! Lisätietoa tehtävistä antaa rekrytointikonsultti Laura Toikkanen, puh 040 185 6438 tai laura.toikkanen@manpowergroup.fi