PAKKAAJA-LASTAAJA

Ahlstrom-Munksjö on yksi maailman johtavista toimijoista kestävän kehityksen mukaisissa ja innovatiivisissa kuitupohjaisissa ratkaisuissa. Tuotteisiimme kuuluvat koristepaperit, suodatinmateriaalit, hiomapaperit, kuitukankaat, elektrotekniset paperit, lattiamateriaalit, elintarvikepakkaukset, teipit, terveydenhuollon kankaat ja erikoisnestesuodatinmateriaalit. Liikevaihtomme on noin 2,2 miljardia euroa vuodessa ja meitä on 6 200 henkeä. Yhtiö syntyi Ahlström Oyj:n ja Munksjö Oyj:n yhdistyttyä 1.4.2017.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt Tampereelle tiimimme vahvistukseksi PAKKAAJA-LASTAAJAA.

Työ sisältää rullien pakkausta koneellisesti kunkin asiakasyrityksen ohjeiden mukaan sekä lastaustehtäviä. Toimipisteesi sijaitsee Lahdesjärvellä, jossa työskentelet osana 65 henkilön työyhteisöä. Työvuorot ovat aamu- ja iltavuoroja, satunnaisesti myös yövuorot mahdollisia. Työsuhde on vuokratyösuhde ManpowerGroupin kautta ainakin 31.8. asti.

Odotamme sinulta järjestelmällistä ja huolellista työotetta, tiimityötaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Sinulle eduksi on kokemus varasto- ja pakkaustyöstä sekä trukinkuljetuskokemus. Sujuvan suomen kielitaidon lisäksi pystyt kommunikoimaan vähintään auttavasti myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle täysipäiväisen työn menestyvässä yrityksessä ja lupaavat tulevaisuudennäkymät.

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa ManpowerGroupin Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 5303377. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.