TYÖMAAMESTARI, Jyväskylä

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme rakennusalan asiakkaallemme Keski-Suomeen

TYÖMAAMESTARIA

3 kk kuukauden projektityöhön tai vakituiseen työsuhteeseen

Työt ovat alkuun 3-4 kk projektityö kerrostalon betonirunkotyömaan työnjohtotehtävissä, mutta osaavalle kaverille on tarjolla vakituinen työpaikka, ja työt ovat lähinnä asuin- ja liikehuoneistojen uudis- että saneeraus kohteita. Tässä tehtävässä pääset koordinoimaan töiden järjestelyä ja toimit linkkinä urakoitsijoiden tiedonkulussa. Olet yhteydessä aliurakoitsijoiden kanssa ja hoidat itsenäisesti töiden aikataulutuksen ja suoritusjärjestyksen. Työtehtävät sisältävät myös katselmusten ja hankintojen tekemistä.

Työtehtäviisi kuuluu:

-  Yhteydenpito aliurakoitsijoihin
-  Töiden aikataulutuksen ja suoritusjärjestyksen määrittäminen
-  Hankintojen ja katselmusten tekeminen
-  Päivittäisen työn koordinointi

Etsimällämme henkilöllä on

-  soveltuva tekninen koulutustausta (rakennustekniikka/rakennusmestari, työteknikko)
-  aikaisempaa työkokemusta työmailta tai työnjohdon tehtävistä.
-  hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti MS-Office - ohjelmistoista.
-  hyviä priorisointi- ja kommunikointitaitoja sekä aktiivista otetta työntekoon.
-  omatoiminen, järjestelmällinen ja halukas ottamaan vastuuta

Eduksi katsomme tervetalo (P1 luokitus) tuntemuksen ja kokemuksen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä isojen projektikohteiden parissa, meillä on myös hyvät työsuhde edut sekä työtä myös projektien välille. Hyvät työsuhde-edut ja koulutusmyönteinen isohko yritys. Tässä olisi hyvä mahdollisuus vaikka sinulle paluumuuttaja, joka haluat palata takaisin Jyväskylään. Ota yhteyttä niin kerron sinulle lisää!

Hae tehtävään viimeistään 26.12.2018 rekisteröimällä CV:si osoittessa www.manpower.fi Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerilta Pia Leinonen puh. 040 1 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi