DOKUMENTAATIOKOORDINAATTORI, Olkiluoto

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Eurajoki, Rauma
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, IT, Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt DOKUMENTAATIOKOORDINAATTORIA asiakasprojektiimme Olkiluotoon. Tehtävät alkavat mahdollisimman pian ja kestävät 31.12.2019 saakka hyvin jatkomahdollisuuksin. 

Tehtävässä tulet työskentelemään osana tiimiä dokumentaationhallinnan tehtävissä ja työnkuvaasi sisältyy muun muassa viranomaiskirjeenvaihtoa & teknisen aineiston käsittelyä. Hyvät IT – taidot, kokemus IT – tehtävistä ja kiinnostus tietokantoihin vie tehtävässä pitkälle. Soveltuva koulutusala tehtävään on kaupalliselta alalta (tradenomi, merkonomi tai vastaava) ja tehtävän suorittaminen vaatii suomen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Pääsääntöinen työväline tehtävässä on Kronodoc, joten kokemus kyseisen työkalun käytöstä on ehdoton etu. 

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä maailmankin mittakaavassa uniikissa kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävä antaa erinomaiset lähtökohdat urakehityksen näkökulmasta ja mahdollistaa työskentelyn osaavassa ja ammattimaisessa työyhteisössä. Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae tätä tehtävää klikkaamalla HAE-painiketta niin pian kuin mahdollista, sillä tehtävä täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Manpowerin rekrytointikonsultti Anne – Mäkilä Kapucu numerosta 040 5622 961 tai Hannu Pelli 040 193 0347