SERVICE COORDINATOR, Tampere

Technopolis on työympäristöjen asiantuntija. Tarjoamme joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Hoidamme kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen. Olemme sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen ja omistaja-arvon kasvattamiseen. Meillä on 17 kampusta, joissa toimii 1 600 asiakasyritystä ja niiden 50 000 työntekijää kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
IT, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsimme nyt Tampereen tiimimme vahvistukseksi SERVICE COORDINATOR –tehtävään osaavaa ja ammattitaitoista tekijää. Tulet työskentelemään Palvelut-tiimissämme, jossa toimit palvelupäällikön oikeana kätenä vastaten työympäristöpalveluista. 
 
Vastuualueesi:
 
- Palvelupäällikön avustaminen palveluasioissa
- Tuotevastuu: työympäristö- ja ict-palvelut
- Palveluiden materiaalituotanto (esim. hinnastot, ohjeet, ei markkinointimateriaalit)
- Palvelulaskujen tarkistus ja laskutus
- Palvelusopimukset ja lisäpalveluiden tarjoaminen vuokralaisille
- Laatukierrokset asiakastiloissa
- Asiakasmuuttojen koordinointi 
 
Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä ja rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin. Olet aktiivinen ja itsenäinen, sinulta löytyy halu oppia. Sinulla on kyky kommunikoida sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja omaat hyvät IT-taidot. Työntekijänä olet järjestelmällinen ja organisointikykyinen tiimipelaaja.
 
Edellytämme:
 
- vähintään muutaman vuoden työkokemusta saman tyylisistä tehtävistä
- itsenäistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
- tulosorientoitunutta asennetta ja ongelmanratkaisukykyä
 
Technopolis tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävänkuvan, sekä koulutusta työhön. Tukena työssäsi ovat innovatiivinen, asiantunteva ja osaava työyhteisö sekä kansainvälisesti kasvava konserni. Työpaikka sijaitsee Yliopistonrinne- tai uudella Asemakeskus-kampuksellamme.
 
Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Laura Toikkanen 040 185 6438. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse tai sähköpostitse laura.toikkanen@manpowergroup.fi
 
Technopolis-konserniyhtiöiden työnhakijarekisterin tietosuojaseloste löytyy oheisen linkin takaa
 
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.
Viimeinen hakupäivä
2019-07-31