ASSISTENTTI , Ylöjärvi

Cramo Adapteo tarjoaa korkealaatuisia siirtokelpoisten tilojen vuokrauspalveluita toimisto-, päiväkoti-, koulu-, majoitus- ja tilaisuuskäyttöön Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Latviassa, Liettuassa ja Virossa. Asiakkaita meillä on sekä yksityisellä että julkisella sektorilla ja vuoden 2017 myynti oli 126,5 MEUR. Cramo Adapteo on osa Cramo-konsernia, joka on Euroopan toiseksi suurin vuokrauspalveluita tarjoava yritys. Henkilöstöä konsernilla oli vuonna 2017 noin 2538 ja liikevaihtoa 729,5 MEUR. Cramo osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Ylöjärvi
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

ASSISTENTTI / YLÖJÄRVI

Etsimme Cramo Adapteon Ylöjärven toimipisteeseen ammattitaitoista assistenttia.

Assistentti toimii keskeisenä osana myynnin organisaatiotamme ja auttaa myyjiämme saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen päivittäin hoitamalla liiketoimintaamme liittyviä back-office funktioita. Toimenkuva on monipuolinen ja edellyttää nopeaa reagointikykyä sekä itseohjautuvaa ja järjestelmällistä otetta kulloinkin eteen tulevaan asiaan.

Keskeisimmät työtehtävät ovat:
- sopimusten hallinta
- tiedon välitys ja systemaattinen hallinta organisaatiossa
- asiakaspalvelutehtävät
- henkilöstöasiat
- viranomaisilmoitukset
- muut avustavat tehtävät myyntiorganisaatiossa

Tehtävänkuva on uusi ja työn sisältö muokkautuu myös valitun henkilön osaamisen mukaan.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksiä ovat:
- iloinen ja palvelualtis asenne
- yhteistyökyky
- oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus
- tarkkuus ja tehokkuus
- sujuva englannin kielen taito

Työ alkaa puolen vuoden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen. Hae paikkaa 30.7. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa 23.7 – 30.7. välisenä aikana Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 530 3377.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.