TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ, Leppävirta

Parmaco on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja yli 50 vuoden kokemuksella. Lisäksi valmistamme ja myymme Master-työmaatiloja. Parmaco-rakennukset sekä Master-työmaatilat valmistamme omissa tehtaissamme Leppävirralla ja Pyhäjoella. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 56 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 130 henkilöä. Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi. Tutustu meihin www.parmaco.fi.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Leppävirta
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
15

 

Haemme asiakkaallemme Parmaco Production Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Leppävirran toimipisteeseen

Työtehtäviisi kuuluvat tilaelementtitehtaan työt. Työ sisältää esivalmistuksen, tasoelementtien valmistuksen puusta, tilaelementtien kasauksen tasoelementeistä, maalaustyöt, mattotyöt, sekä varustelun ja pakkauksen.

Odotamme sinulta työkokemuksen lisäksi rakennusalan koulutusta, hyvää piirustusten lukutaitoa ja mahdollisuutta kaksivuorotyöhön. Olethan myös reipas, omatoiminen ja sinulta löytyy motivaatiota työntekoon.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä ja mukavan työyhteisön.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.9.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 29 alkaen ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.