KERÄILIJÄ, Vantaa

Schetelig-konserni on perheyhtiö, joka palvelee kaikkia puutarha-alan ammattilaisia jo viidennessä polvessa, sillä Oscar Schetelig perusti Oy Schetelig Ab:n jo vuonna 1929. Schetelig-konserni on puutarha-alan monitoimiyhtiö, jonka toiminnot on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Ammattiviljely, Viheralue ja Koti & Puutarha. Näiden alueiden asiakkaina ovat mm. ammattiviljelijät, kuntien ja kaupunkien puisto- ja liikuntatoimesta vastaavat sekä golf- ja urheilukenttien kenttämestarit, viherrakentajat, suunnittelijat ja kiinteistöjen isännöitsijät ja huoltoyhtiöt sekä puutarhan harrastustuotteiden jälleenmyyjät. Konserniin kuluu Schetelig Oy, Oy Ansari-Yhtymä ja Tarha-Tuote Oy ja sekä kaksi ulkomaista tytäryhtiötä Venäjällä ja Slovakiassa. Slovakian yhtiömme toimii myös Unkarissa ja Tsekeissä.

Työpaikan sijainti: 
Vantaa, Helsinki, Espoo
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
4

 

Etsimme väkivahvaan huippujengiimme reippaita määräaikaisia

KERÄILIJÖITÄ

Päivittäisissä tehtävissäsi huolehdit osaltasi varastoon saapuvista ja sieltä lähtevistä lähetyksistä sekä muista sovituista tehtävistä näihin liittyen. Työt alkavat jo tammikuussa ja päättyvät huhtikuun loppuun. Työsuhteen jatkuminen on mahdollista.

Edellytämme sinulta
-  aiempaa kokemusta varastotyöstä
-  erinomaista fyysistä kuntoa
-  erinomaista suomen kielen taitoa

Arvostamme
-  varastoalan järjestelmien osaamista
-  positiivista ja joustavaa asennetta
-  hyvää rutiininsietokykyä sekä huolellisuutta
-  erinomaisia tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle
-  rautaisen työporukan tueksesi
-  kaupanalan TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi huomioiden

Tehtävät täytetään HETI sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kerro meille välittömästi miten hyvin sinä sopisit tähän tehtävään. Valitse vierestä HAE ja rekisteröi ajantasainen cv:si. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Toteutamme haun yhteistyössä Manpowerin kanssa ja sinut palkataan Manpowerin listoille. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.