DIGITAL MARKETING SPECIALIST, Espoo

Genano on suomalainen terveysteknologiayritys, jonka nanoluokan ilmanpuhdistusratkaisuilla suojataan ihmisiä, tuotantoprosesseja ja ympäristöä yli 30 maassa. Patentoidulla nanoluokan teknologialla pystytään vähentämään sisäilman epäpuhtauksien, kuten ultrapienten hiukkasten, mikrobien, ja haitallisten kaasujen aiheuttamia terveysriskejä. Genano Groupiin kuuluu emoyhtiö Genano Oy, joka palvelee asiakkaitaan tuotannon, sairaaloiden, sekä laboratorioiden puhdastiloissa ja julkishallinnon sisäilmaratkaisuissa, sekä tytäryhtiö Genano Solutions, joka palvelee teollisuusasiakkaitaan maailmanlaajuisesti logistiikan, sekä valmistavan teollisuuden ilmanpuhdistusratkaisuissa ja kasvihuonepäästöjen hillitsemisessä. Ainutlaatuisen sähköisen suodatusmenetelmänsä ansiosta Genano on markkinajohtaja useilla liiketoiminta-alueilla. Genano Group työllistää n. 50 henkeä ja liikevaihto on yli 9 miljoonaa euroa. Lisätietoja: genano.com.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Genano Oy:lle itsenäistä, kunnianhimoista ja vastuuntuntoista

DIGITAL MARKETING SPECIALISTIA

määräaikaiseen tehtävään äitiyslomasijaisuuden ajaksi. Tehtävä alkaa mielellääheti toukokuun 2019 aikana ja kestää ainakin helmikuun 2020 loppuun saakka. Tehtävässä raportoit Genano Groupin markkinointijohtajalle, mutta teet tiivistä yhteistyötä Suomen, Ruotsin ja export-maiden myynnin kanssa. Tämä tehtävää tarjoaa aivan huikean mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa markkinoinnin ammattilaisena, nopeatempoisessa ja notkeassa organisaatiossa!

Tehtäviisi kuuluu useista samaan aikaan pyörivistä markkinoinnin projekteista vastaaminen. Hoidat Genano Oy:n sekä Genano Solutions Oy:n digimarkkinointikampanjoita ja niihin liittyvää sisällöntuotantoa kuten blogeja, videoita, verkkosivuston sisältöä, sekä vastaat webinaarien ja seminaarien ja muiden tapahtumien järjestämisestä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Vastaat yrityksen inbound-markkinointikampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta juuri käyttöön otetun HubSpot -järjestelmän kautta. Pyörität yrityksen digimarkkinointipuolta vahvasti B2B -puolella ja hoidat käytössä olevia sosiaalisen median kanavia.

Edellytämme

- työkokemusta markkinointialalta ja mielellään alan koulutusta (esim. tradenomi, ekonomi)
- Aikaisempaa käyttökokemusta markkinoinnin automaatiojärjestelmästä, kuten esimerkiksi HubSpot
- Inbound-markkinoinnin, digimarkkinoinnin sekä somekanavien hyvän tuntemuksen ja osaamisen
- Sujuvan suomen sekä englannin kielen taidon
- Hyvät projektinhallintataidot sekä kykyä tehdä työtä ajoittain hektisessä vauhdissa
- Hyvän liiketoimintaymmärryksen, kaupallisen asenteen
- Positiivisen  ja pelottoman Can do –asenteen, halun oppia uutta ja halua ottaa vastuuta
- Oma-aloitteista työskentelytyyliä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden päästä kansainvälisen, mutta hyvin ketterän, alansa markkinointijohtajan pariin kasvamaan ja kehittymään sekä yksilönä että yrityksen mukana. Tässä vastuullisessa, monipuolisessa ja itsenäisessä tehtävässä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi valtavasti, bonuksena saat mukaansatempaavan työyhteisön. Matalassa organisaatiossa huumorintaju ja letkeys näkyvät. Lisäksi tarjoamme Genanon toimistolla taatusti puhtaan sisäilman!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana. Tehtävä on vuokratyösuhde Manpowerin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys