TEKNINEN ASIANTUNTIJA, Helsinki

Astala Tekniikka Oy on Isännöitsijätoimisto Aimo Astala Oy:n omistama yhtiö, jonka tarkoituksena on tuottaa teknisiä asiantuntijapalveluita asunto- ja kiinteistöosakeyhtiölle. Pidämme aidosti huolta asiakasyhtiöistämme. Olemme pitkään alalla toiminut, tuttu ja turvallinen perheyhtiö, jolta saa aina henkilökohtaista räätälöityä palvelua. Lisätietoa yrityksestä www.astala.fi.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt kasvun tueksi

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

Voit olla joko kokenut tai työurasi alussa oleva korjausrakentamisen ja/tai kiinteistöpidon asiantuntija. Toimit viiden hengen tiimissä ja raportoit toimitusjohtajalle.

Tehtäviisi kuuluvat mm. pienkorjausten koordinointi, korjaussuunnittelu, muutostöiden käsittely, ohjaus ja valvonta. Tärkeimpiä ulkoisia yhteistyökumppaneitasi ovat asukkaat, viranomaiset, materiaalitoimittajat ja urakoitsijat.

Asiakaskuntamme on laajapohjainen ja koostuu monipuolisesti isännöintitarpeen omaavista tahoista alkaen yksittäisistä vuokranantajista, asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä, päätyen aina suuryrityksiin, säätiöihin ja institutionaalisiin kiinteistöomistajiin. Pääasiallinen toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu.

Toivomme sinulta:
- kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- soveltuvaa koulutusta 
- oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja vastuuntuntoista työskentelyotetta  
- asiakaspalveluhenkisyyttä ajattelutapaa ja neuvottelutaitoja
- yhteistyökykyä ja joustavuutta
- valmiutta iltakokouksiin

Tarjoamme:
- vakituisen ja monipuolisen työtehtävän menestyvässä perheyrityksessä
- mielenkiintoisia kohteita pääkaupunkiseudulla
- vastuuta, vapautta ja mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvattaa osaamistasi
- osaavat kollegat ja kilpailukykyisen palkkauksen

Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen www.experis.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.2.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000 204 ja/tai terhi.airas(at)fi.experis.com. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.