ASUNTOESITTELIJÄ, Vaasa, kesätyö

Kiinteistö Oy Pikipruukki on Vaasan suurin vuokranantaja. Pikipruukki tarjoaa kodikasta asumista elämän eri vaiheisiin ja omistajan tahdon mukaista sosiaalista asuntotuotantoa Vaasassa. Asuntojen vuokraustoiminnassa yhtiö toteuttaa omakustannusperiaatetta, tavoitteena ei ole tuottaa liiketaloudellista voittoa. Vastuullisena työnantajana yhtiö arvostaa henkilökuntaa ja johtoa. Yhtiö panostaa koulutukseen sekä asukasdemokratiaan ja kiinteistöjen ylläpidon kehittämiseen sekä huolehtii työntekijöidensä turvallisuudesta ja terveydestä heidän työssään. Lisätietoja www.pikipruukki.com

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme määräaikaiseen kesätyöhön

ASUNTOESITTELIJÄÄ Vaasaan

Olethan asiakaspalvelutaitoinen, rohkea ja reipas nainen tai mies. Tässä työssä asenne ratkaisee. Hallitset molemmat kotimaiset kielet ja lisäksi englannin. Löytyyhän sinulta myös ajokortti ja sinulla on auto käytössäsi.

Työtehtävänäsi on vapautuvien vuokra-asuntojen esittely asuntoa etsiville. Tehtävänäsi on myös sisääntulotarkastusten kirjallinen läpikäyminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kiinteistö- ja isännöintialan ammattilaisten parissa. Sinut perehdytetään tehtävään. 

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 28.5.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.